top of page

Napravi transparentnu pozadinu na bilo kojoj fotografiji uz removebg

Nedavno smo pisali o tome kako je često teško pronaći fotografiju s transparentnom pozadinom te kako je Internet pun fotografija s "lažnom" transparentnom pozadinom.Danas vam donosimo rješenje za ovaj problem! Rješenje je besplatna stranica removebg!

Removebg je besplatna stranica pomoću koje na bilo kojoj fotografiji možete dobiti transparentnu pozadinu.Korištenje stranicom je uistinu jednostavno. Nakon što uđete na stranicu, nije potrebna dodatna prijava ili izrada računa. Stranica je besplatna i jednostavna za korištenje.


Naime, nakon što ste otvorili stanicu, odaberete opciju Upload Image kako biste učitali fotografiju na kojoj želite postaviti transparentnu pozadinu s vašeg računala.Nakon što odaberete Upload Image, otvorit će vam se prozor u kojem možete birati lokaciju na vašem računalu s koje želite učitati fotografiju.
Kad učitate fotografiju, automatski će se pokrenuti micanje pozadine s fotografije, odnosno pretvaranje fotografije u fotografiju s transparentnom pozadinom. Nakon što je proces završen, možete preuzeti fotografiju.Postoje dvije opcije preuzimanja. Besplatno preuzimanje omogućeno je u smanjenoj rezoluciji (690 x 362), a ako biste željeli veću rezoluciju fotografije (3200 x 1680), trebate se prijaviti na stranicu i izraditi svoj račun.


Poznajete li koju drugu opciju za pretvaranje pozadine u transparentnu? Kako vi rješavate ove probleme? Pišite nam na stranici, Facebooku i Instagramu. Pišite nam ono što vas zanima, kako bismo mi pisali upravo o tome. Do čitanja! :)


Izvori fotografija: Google, Removebg

Comments


bottom of page