top of page

Impressum

Uvjeti korištenja

 

KucaPosao.com je web stranica kojom upravlja STAV STUDIO, obrt za multimediju, vl. Marko Gregurić. Vlasnik obrta ujedno je i idejni začetnik portala KucaPosao.com.

 

KucaPosao.com je web stranica koja dijeli korisne informacije o radu od kuće te educira o raznim online i offline alatima za što efikasniji rad. Koristeći sadržaj sa web stranice, pristajete na Uvjete korištenja te se time smatrate obaviještenima o sadržaju ovih uvjeta.

 

KucaPosao.com ima pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja bez ranije najave. Svi korisnici koji prenose naš sadržaj dužni su provjeravati da li je došlo do izmjena ovih Uvjeta. Sadržaj web stranice KucaPosao.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

 

Autorska prava

 

KucaPosao.com u potpunosti polaže autorska prava na sav tekstualni sadržaj web stranice. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice smatra se kršenjem autorskih prava web stranice i podložno je utuženju.

 

Prenošenje sadržaja

 

Dozvolu za prijenos sadržaja moguće je dobiti putem maila kucaposao.com@gmail.com. Ukoliko imate dozvolu za prijenos našeg sadržaja molimo vas da se tekst prenosi vjerodostojno, uz minimalne preinake, te da potpišete KucaPosao.com kao autora ili izvor te objavite poveznicu na izvorni tekst na web stranici KucaPosao.com

 

Ukoliko se bilo koji dio tekstualnog sadržaja sa web stranice KucaPosao.com prenese suprotno navedenim pravilima, pisanim putem zatražiti ćemo izmjenu sadržaja, a ukoliko to nije moguće, reagirati ćemo sudski putem. Ukoliko pak smatrate da smo našim tekstom prekrišili vaša autorska prava, molimo vas da nas o tome obavijestite, u tom slučaju ćemo žurno ispraviti navedenu objavu. KucaPosao.com nije i ne može biti odgovaran za sadržaj i poveznice sa drugih stranica.

 

KucaPosao.com koristi kolačiće u svrhu boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića u navedene svrhe.

 

Zadnja izmjena: 10.02.2021.

 

©2021 by STAV STUDIO

bottom of page