top of page

Što napraviti kada istekne trial verzija?

Koliko vam se puta dogodi da nakon dugo vremena koristite određeni program, a kad ono, gle čuda - isteklo vam je probno razdoblje i potrebno se pretplatiti. Možda vam je istekla pretplata, ali toliko često koristite taj program da niste ni primijetili?



Ne biste baš željeli plaćati za produljenje pretplate, s obzirom na to da ste svjesni da program vjerojatno nećete koristiti toliko često. Što učiniti?



AlternativeTo je web stranica na kojoj se navode alternativne web strance za različite online i offline alate.


Korištenje je iznimno jednostavno, u tražilicu upišete AlternativeTo i na samoj stranici u traci za pretraživanje upišete naziv alata koji vam treba, kliknete pretraži i pričekate.



Ako vam se ne sviđa AlternativeTo, na AlternativeTo možete pronaći alternativu samoj toj stranici. Pretražili smo, pomoću kojih stranica je još moguće pronaći alternativne online i offline alate.



Product Hunt svakodnevno predstavlja nove proizvode te otkriva različite mobilne aplikacije, web stranice i proizvode iz područja tehnologije.



Na ovaj način možete uvijek biti 'up-to-date' s novim proizvodima i tehnologijama te birati različite opcije i mogućnosti korištenja nečeg novog i drukčijeg, a što bi vam možda više odgovaralo od alata koje trenutačno koristite.



Slant vam može pomoći ako se dvoumite ili troumite prilikom odabira određenog proizvoda ili aplikacije.



Na Slantu osim aplikacija i softvera, odnosno različitih online i offline alata možete pretraživati i druge stvari, primjerice, koji je najbolji aparat za kavu na tržištu.



SimilarSites je više usredotočen na usporedbu različitih web stranica, odnosno platformi. Upišete platformu koja vas zanima, a SimilarSites vam ponudi različite slične stranice onoj koju ste pretraživali.



Pretražite li inicijalnu stranicu - AlternativeTo, otkrit ćete preko 100 alternativnih stranica za pretraživanja alternativnih alata koje možete koristiti u radu.




Pišite nam na stranici, Facebooku i Instagramu. Pišite nam ono što vas zanima, kako bismo mi pisali upravo o tome. Do čitanja! :) Izvori fotografija: Google, AlternativeTo, Product Hunt, Slant, SimilarSites



 

Andrea Tintor | #NovePrilike​​​ S1E3


Predstavljamo serijal #NovePrilike​​​ u kojem stručnjaci iz raznih sfera poslovanja pričaju u svojim iskustvima u doba pandemije. Kako su adaptirali svoje poslovanje, s kakvim izazovima su se susreli, koji su im omiljeni alati za rad od kuće i što ih motivira?



bottom of page