top of page

Aplikacije koje ispravljaju gramatiku umjesto tebe!


Svakodnevno komuniciramo putem raznih digitalnih kanala, a često nam se potkradu i gramatičke greške. Kako bi u formalnoj komunikaciji ostavili dobar dojam pametno je provjeriti tekst.


Predlažemo tri aplikacije koje će umjesto vas odraditi sav posao.ispravi.me je odlična web aplikacija koja je vrlo jednostavna za korištenje. Potrebno je zalijepiti tekst u zadano polje i kliknuti ikonu “play” koja će onda odraditi svoj posao i podcrtati sve pogreške. Odlična stvar je što ispravi.me automatski predlaže gramatički ispravne riječi, a moguće je pregledati hrvatski i engleski jezik.
Ova aplikacija služi za korekciju engleskog jezika. Osim što ispravlja pogrešno napisane riječi ona korigira i stil rečenice. Pomoću nje vaši tekstovi će djelovati kao da ste izvorni govornik engleskog jezika.
Grammarly je odličan plug-in za vaš web preglednik. Osnovna aplikacija je besplatna, ali ako se profesionalno bavite pisanjem, predlažemo da se prebacite na plaćenu verziju koja nudi više mogućnosti. Grammarly korigira tekst pisan na engleskom jeziku.


Izvori fotografija: Google

Comments


bottom of page