top of page

6 najboljih mobilnih aplikacija za uređivanje fotografija

Fotografija je uz video jedan od najboljih opcija za prikaz svojih proizvoda i usluga. Ako se želite istaknuti i napraviti unikatnu prezentaciju, poželjno je kreirati autentičan sadržaj.


Uz razvoj tehnologije i sve bolje kamere koje nosimo u džepu, moguće je napraviti nevjerojatne fotografije. Uz ove aplikacije za obradu možete dobiti odlične rezultate.


Snapseed


Preuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: Služi za napredno uređivanje fotografijaSnapseed nudi zaista širok spektar mogućnosti od rezanja fotografija, postavljanja okvira, teksta pa sve do retuširanja. Aplikacija nudi toliko mogućnosti s kojima opasno konkurira puno moćnijim programima za obradu fotografija. Najbolja opcija u Snapseedu je "Selective Adjust" koja omogućuje obradu specifičnim dijelova fotografije.


VSCO


Preuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: Odličan izbor filtera koji cijeli posao obave umjesto vasVSCO je Instagram u svijetu aplikacija za obradu fotografija. Nudi filtere, razne alate za obradu i zajednicu koja će vas zasigurno ispirirati. Ako ste ljubomorni na prekrasne i vizualno ujednačene Instagram profile - svakako isprobate ovu aplikaciju.


Adobe Photoshop Lightroom CC


Preuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: Namijenjena za profesionalce koji žele brze pro korekcijeLightroom je standard za obradu u svijetu fotografije, a njegova mobilna verzija je dobra gotovo kao i puna verzija. Moguće je obrađivati RAW format fotografija i pohraniti ih u visokoj rezoluciji.


Afterlight 2Preuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: Širok spektar mogućnosti i razni dodatci poput svjetlosnih efekata kojima možete postići retro stil.


Afterlight 2 ima opcije slične kao Snapseed, ali a razlikuju brojni svjetlosni efekt i okviri koje možete koristiti.


CanvaPreuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: U Canvi možete uređivati fotografije, video i kreirati postere


InShot


Preuzimanje: iOS / Android (besplatno)

Kratki opis: Lako prilagodite formate svojih vizualaInShot možda nema toliko dobre opcije za obradu fotografija, ali zato u njemu prilagodite formate svojih vizuala, kreirajte kolaže, uređujte video i stavite pozadinsku glazbu.Izvor fotografija: Google, Unsplash


Comentários


bottom of page