top of page

Što je kućaposao.com?

 

Stranica kucaposao.com je jedinstvena stranica koja vam pruža različite savjete vezane uz rad od kuće. Kako je rad od kuće ili generalno van tipičnog uredskog prostora sve češći način obavljanja posla, donosimo vam interaktivnu stranicu na kojoj ćete pronaći savjete za organizaciju rada, vremena, kao i ideje i savjete vezane uz komunikaciju, digitalne alate i svakodnevni život.

 

Cilj, vizija, misija?

 

U kućaposao prepoznajemo društvenu potrebu i osjećamo odgovornost prema društvenoj sredini, a koja se temelji na dijeljenju znanja i iskustava, kako bismo ovaj sve učestaliji način obavljanja posla od kuće, učinili što jednostavnijim, bezbolnijim, kreativnijim i inovativnijim. Iz ovog direktno proizlazi i naš cilj.

 

Cilj našeg tima je omogućiti objedinjeni izvor različitih informacija o radu od kuće.

 

Naša je misija kreiranje, pronalaženje i dijeljenje kvalitetnih i efikasnih informacija kojima pomažemo u obavljanju rada od kuće.

 

Razvojna se vizija temelji prvenstveno na iskustvu naših djelatnika te stalnom ulaganju u kvalitetu i razvoj tima te razvoju kvalitetnog i inovativnog sadržaja. Stoga, naša se vizija jednostavno nameće -  koristeći kvalitetu i kompetentnost tima postati prepoznati kao objedinjena platforma za informiranje o različitim aspektima u radu od kuće, kao i različitim dodatnim sadržajima koji će informacije učiniti potpunima i cjelovitima.
 

Što vas očekuje na stranici?

 

Stranica se sastoji od nekoliko glavnih kategorija, a sve kako bismo vam pronalaženje prave informacije učinili što jednostavnijim.

 

Na stranici vas očekuju različiti interaktivni članci putem kojih možete saznati kako uštedjeti novac i vrijeme dok radite od kuće, kako koristiti WhatsApp u poslovnoj komunikaciji te na koji način efikasno održati virtualnu prezentaciju.

 

Donosimo vam i savjete vezane uz organizaciju radnog dana, pripreme za virtualni razgovor za posao, kao i što s kućnim ljubimcima tijekom radnog vremena u radu od kuće.

 

Uz navedeno, na stranici ćete susretati različite teme vezane uz svakodnevni život u radu od kuće, a s ciljem povećanja efikasnosti vašeg poslovnog i privatnog života.

Stranica kucaposao.com objedinjuje kategorije kao što su novosti, zanimljivosti te produktivnost.

 

Na našoj naslovnici, odnosno u kategoriji novosti, pratite što smo novog za vas priredili te što novo možete naučiti. U kategoriji zanimljivosti otkrivamo vam različita rješenja i savjete, bilo digitalne, bilo životne prirode. Na koncu, u kategoriji produktivnost možete pronaći različite savjete za korištenje i upotrebu različitih alata u poslu.

 

Kako možemo riješiti vaš problem?

 

Na našoj naslovnici možete pronaći dio koji se odnosi na direktnu komunikaciju s našim timom.

 

U ovom vam dijelu želimo ostaviti prostora za vaše sudjelovanje u kreiranju sadržaja. Budite i vi dio ideje! Otvoreno predložite temu koja vas zanima, slobodno nam se obratite za problem koji vas muči ili nam iskažite svoje mišljenje – otvoreni smo za sve prijedloge. Na ovaj način možete direktno sudjelovati u kreiranju budućih članaka putem kojih ćemo ponuditi ideje i načine, kao i potencijalna rješenja problema vezanih za rad od kuće.

bottom of page