top of page

Što napraviti kada istekne trial verzija?

Koliko vam se puta dogodi da nakon dugo vremena koristite određeni program, a kad ono, gle čuda - isteklo vam je probno razdoblje i potrebno se pretplatiti. Možda vam je istekla pretplata, ali toliko često koristite taj program da niste ni primijetili?


Što učiniti kada nemamo Microsoft 365?

Ne biste baš željeli plaćati za produljenje pretplate, s obzirom na to da ste svjesni da program vjerojatno nećete koristiti toliko često. Što učiniti?AlternativeTo je web stranica na kojoj se navode alternativne web strance za različite online i offline alate.


Korištenje je iznimno jednostavno, u tražilicu upišete AlternativeTo i na samoj stranici u traci za pretraživanje upišete naziv alata koji vam treba, kliknete pretraži i pričekate.Ako vam se ne sviđa AlternativeTo, na AlternativeTo možete pronaći alternativu samoj toj stranici. Pretražili smo, pomoću kojih stranica je još moguće pronaći alternativne online i offline alate.


Product Hunt


Product Hunt svakodnevno predstavlja nove proizvode te otkriva različite mobilne aplikacije, web stranice i proizvode iz područja tehnologije.Na ovaj način možete uvijek biti 'up-to-date' s novim proizvodima i tehnologijama te birati različite opcije i mogućnosti korištenja nečeg novog i drukčijeg, a što bi vam možda više odgovaralo od alata koje trenutačno koristite.


Slant


Slant vam može pomoći ako se dvoumite ili troumite prilikom odabira određenog proizvoda ili aplikacije.Na Slantu osim aplikacija i softvera, odnosno različitih online i offline alata možete pretraživati i druge stvari, primjerice, koji je najbolji aparat za kavu na tržištu.


SimilarSites


SimilarSites je više usredotočen na usporedbu različitih web stranica, odnosno platformi. Upišete platformu koja vas zanima, a SimilarSites vam ponudi različite slične stranice onoj koju ste pretraživali.Pretražite li inicijalnu stranicu - AlternativeTo, otkrit ćete preko 100 alternativnih stranica za pretraživanja alternativnih alata koje možete koristiti u radu.
Pišite nam na stranici, Facebooku i Instagramu. Pišite nam ono što vas zanima, kako bismo mi pisali upravo o tome. Do čitanja! :) Izvori fotografija: Google, AlternativeTo, Product Hunt, Slant, SimilarSites 

Andrea Tintor | #NovePrilike​​​ S1E3

Predstavljamo serijal #NovePrilike​​​ u kojem stručnjaci iz raznih sfera poslovanja pričaju u svojim iskustvima u doba pandemije. Kako su adaptirali svoje poslovanje, s kakvim izazovima su se susreli, koji su im omiljeni alati za rad od kuće i što ih motivira?


bottom of page